2018.04.27 Speedbox média

Hazai pályákon folytatják a szezont Ifj. Kiss Lászlóék



Hazai pályákon folytatják a szezont Ifj. Kiss Lászlóék

A szezonnyitó után egy hónappal, az előttünk álló hétvégén, Miskolcon és környékén folytatódnak a hazai rali bajnokság küzdelmei. A borsodi versenyre tizenhat R5-ös autóval versenyző páros nevezett, köztük Ifj. Kiss László és navigátora, Kissné Varga Zsuzsanna.

Helyi versenyzőkként Lackóék számára, minden évben kiemelten fontos a Miskolc Rali, ezért is történt, hogy az idei évre tervezett szűkített versenyprogramjukból sem maradhatott ki ez a megmérettetés. A hazai környezett ráadásul mindig plusz motivációt jelent számukra, amire nagy szükségük is lesz, hiszen ezúttal is rendkívül népes és erős mezőny fog harcba szállni a legjobb helyezésekért.

A hétvége programja pénteken négykor a már rendhagyónak mondható prológgal kezdődik a népkerti salakpályánSzombaton kilenc, míg vasárnap további hét gyorsasági etapot teljesítenek a versenyzők.

A szombati szakaszokat Hernádvécse, Szemere, Kány, Gagyvendégi és Selyeb környékén teljesítik a pilóták és navigátoraik, a vasárnapi pályák között pedig olyan klasszikusok szerepelnek, mint a Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt, a Garadna - Mályinka és a Lyukóbánya - Parasznya szakaszok.

A hétvége programja a hivatalos díjátadó ünnepséggel zárul, amelyet Szikszón, az AngelPetrol benzinkúton tartanak meg.