2016.04.28 Speedbox média

Az év egyik legfontosabb versenye vár Ifj. Kiss Lászlóékra



Az év egyik legfontosabb versenye vár Ifj. Kiss Lászlóékra

Az előttünk álló hétvégén rendezik az Országos Rallye Bajnokság 2016-os szezonjának második versenyét a Miskolc Rallyet, amelyen különösen szeretne jól szerepelni a miskolci kötődésű Ifj. Kiss László Varga Zsuzsanna páros.

A hónap elején Egerben rajtolt el az Országos Rallye Bajnokság. Az év első komoly megmérettetését pedig remekül kezdték Ifj. Kiss Lászlóék, akik új autójukkal szakaszról szakaszra fejlődve versenyeztek egészen addig, amíg a második napon technikai hiba miatt fel kellett adniuk a versenyt.

A javítási lehetőség azonban máris itt van, hiszen az előttünk álló hétvégén kerül megrendezésre a 22. Miskolc Rallye, amely mondhatjuk, hogy talán az év legfontosabb versenye a miskolci kettős számára. Ennek megfelelően az elmúlt hetekben kemény munka folyt a Speedbox háza táján annak érdekében, hogy a hazai versenyen minden rendben legyen.

A legutóbbi teszt alapján pedig úgy tűnik, hogy Lackóéknak sikerült mindenre megoldást találni, így bizakodva vághatnak neki az újabb kihívásnak, amely során továbbra is a tanulás és a tapasztalatszerzés lesz az elsődleges cél, hiszen ez még mindig csak a második versenyük lesz az R5-ös Forddal.

„A szezon rajtjánál már csak a Miskolc Rallyet vártuk jobban, hiszen mondhatjuk, hogy ez számít a hazai versenyünknek. Természetesen ilyenkor bennünk is nagyobb a bizonyítási vágy, ám nem szabad elfelejtenünk, hogy jelenleg még egy számunkra újnak mondható technikával versenyzünk, így a legfontosabb ezúttal is a tapasztalatszerzés lesz. Persze szeretnénk, ha mindez eredményességgel is párosulna. Az időjárás komoly tényező lehet a hétvége folyamán én azonban bízom benne, hogy száraz körülmények között teljesíthetjük a versenytávot. Már nagyon várjuk, hogy elrajtoljon az idény második versenye!” - mondta el Ifj. Kiss László a 22. Miskolc Rallyet megelőzően.