2016.05.21 Speedbox média

Az első murvás verseny következik az új autóval



Az első murvás verseny következik az új autóval

A hétvégén sorra kerülő 2016-os ISEUM Rallyen aszfaltról murvára vált az Országos Rallye Bajnokság mezőnye, amely ismét egy komoly kihívás lesz az Ifj. Kiss László - Varga Zsuzsanna kettős számára, hiszen ez lesz az első murvás versenyük új versenyautójukkal. 

Eger és Miskolc után Szombathely környékén mérik össze tudásukat hazánk legjobb rally versenyzői. Az első két versenyhétvégén ugyan idő előtt csomagolhattak Ifj. Kiss Lászlóék, ám mégis pozitívan indult az idényük, hiszen kiesésükig a szezonnyitón és legutóbb hazai környezetben is remekül teljesítettek R5-ös Ford Fiestájukkal. 

Speedbox versenyzői természetesen szeretnék, ha a megkezdett úton haladnának tovább Szombathelyen is, ám legjobban annak örülnének, ha ezúttal a célban ünnepelhetnének. Ennek érdekében a múlt héten beiktattak egy tesztet is, ami eredményesen zárult és további bizakodásra ad okot a hétvégi megmérettetés előtt.

A verseny szombaton veszi kezdetét négy gyorsaságival, vasárnap pedig további nyolc etapot kell teljesítenie a mezőnynek