Hírek

12/23

A dobogó legmagasabb foka a cél a 2017-es Szilveszter Rallyen


2017-ben is a Szilveszter Rallyeval zárul a ralis idény. A tizenkilencedik alkalommal megrendezésre kerülő versenyen idén is ott lesznek Ifj. Kiss Lászlóék, akik ezúttal a dobogó legtetejére szeretnének felállni.

November elején Lackó és navigátora, Kissné Varga Zsuzsanna remek formában ...
Olvass tovább
11/16

Szezonértékelő: A legvégére érett be a kemény munka eredménye


Úgy tartják, hogy minden jó, ha a vége jó. Igaz ez Ifj. Kiss László és felesége, egyben navigátora Kissné Varga Zsuzsanna 2017-es rali szezonjára is, hiszen az egész éves kemény munkájuk eredménye az utolsó versenyen mutatkozott meg igazán, ami utólag visszatekintve az idei teljesítményüket is má...
Olvass tovább
11/06

Eddigi legjobb eredményükkel zárták a szezont a Speedbox versenyzői


Tizenöt gyorsasági szakaszt követően eddigi legjobb eredményét elérve, az abszolút értékelés negyedik helyén fejezte be a 2017-es Eger Ralit és ezzel együtt az idei ORB szezont az Ifj. Kiss László - Kissné Varga Zsuzsanna kettős.

November első hétvégéjén a hevesi megyeszékhely adott otth...
Olvass tovább
10/17

Technikai hiba húzta keresztül Ifj. Kiss Lászlóék számításait a Mecsekben


Két hónap után ülhetett újra versenyautóba éles helyzetben az Ifj. Kiss László - Kissné Varga Zsuzsanna kettős. A kormányszervó hibája azonban rányomta a bélyegét hétvégi teljesítményükre az 51. Mecsek Ralin, ahol a 2017-es bajnoki cím sorsa is eldőlt.

Ifj. Kiss Lászlóék bizakodva vágta...
Olvass tovább
10/13

Egy jó szerepléssel több helyet is előrébb léphetnek a tabellán Ifj. Kiss Lászlóék az 51. Mecsek Ralin


A magyar bajnokság egyik ikonikus színhelyén, az ötvenegyedik alkalommal megrendezésre kerülő Mecsek Ralival folytatódik a 2017-es ORB szezon. A versenyen tizenhat R5-ös autóval versenyző páros, köztük az Ifj. Kiss László - Kissné Varga Zsuzsanna kettős áll rajthoz.

A magyar rali legjob...
Olvass tovább