Hírek

03/20

Ifj. Kiss Lászlóék úgy kezdenék az idei évet, ahogy a tavalyit befejezték


Hazánk legjobb rali versenyzői ott folytatják ahol tavaly abbahagyták, hiszen a hétvégén Egerben, a tavalyi év szezonzárójának helyszínén rajtol a hazai rali bajnokság. A hevesi szezonnyitón ott lesz a legutóbbi Eger Ralit negyedik helyen záró Ifj. Kiss László - Kissné Varga Zsuzsanna kettős is, ...
Olvass tovább
12/29

Újabb második hely a Szilveszter Rallyen


Idén sorozatban másodszor állhatott fel a Szilveszter Rallye dobogójának második fokára az Ifj. Kiss László - Kissné Varga Zsuzsanna páros. A miskolci kettős a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is Vincze Feriékkel harcolt a győzelemért, akiknek ez volt a harmadik győzelmük az évzáró versenyen.
<...
Olvass tovább
12/23

A dobogó legmagasabb foka a cél a 2017-es Szilveszter Rallyen


2017-ben is a Szilveszter Rallyeval zárul a ralis idény. A tizenkilencedik alkalommal megrendezésre kerülő versenyen idén is ott lesznek Ifj. Kiss Lászlóék, akik ezúttal a dobogó legtetejére szeretnének felállni.

November elején Lackó és navigátora, Kissné Varga Zsuzsanna remek formában ...
Olvass tovább
11/16

Szezonértékelő: A legvégére érett be a kemény munka eredménye


Úgy tartják, hogy minden jó, ha a vége jó. Igaz ez Ifj. Kiss László és felesége, egyben navigátora Kissné Varga Zsuzsanna 2017-es rali szezonjára is, hiszen az egész éves kemény munkájuk eredménye az utolsó versenyen mutatkozott meg igazán, ami utólag visszatekintve az idei teljesítményüket is má...
Olvass tovább
11/06

Eddigi legjobb eredményükkel zárták a szezont a Speedbox versenyzői


Tizenöt gyorsasági szakaszt követően eddigi legjobb eredményét elérve, az abszolút értékelés negyedik helyén fejezte be a 2017-es Eger Ralit és ezzel együtt az idei ORB szezont az Ifj. Kiss László - Kissné Varga Zsuzsanna kettős.

November első hétvégéjén a hevesi megyeszékhely adott otth...
Olvass tovább